Terug naar nieuws

Modelabel Hul le Kes neemt Werkpost Hul le Kes per 1 oktober over

2023-09-18

Hul le Kes is een circulair en sociaal modelabel en in franchisevorm aangesloten bij Driestroom. Alle kleding maken en herstellen ze in de Recovery Studio en Manufacturing Studio. Sinds begin van dit jaar werkten Werkpost Hul le Kes en modelabel Hul le Kes al nauw samen. Deze samenwerking is van beide kanten goed bevallen, zodat na goed overleg besloten is dat Hul le Kes de werkpost per 1 oktober volledig overneemt.

Sociaal-maatschappelijke leer- en werkplek

Modelabel Hul le Kes blijft een sociaal-maatschappelijke leer- en werkplek voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Alle assistent-medewerkers en begeleiders van Werkpost Hul le Kes gaan over naar Hul le Kes. Het afgelopen jaar hebben zij al nauw samengewerkt, waardoor de overgang geen grote verandering is.

Bij het modelabel zijn veel mogelijkheden voor de assistent-medewerkers om te leren en te werken. Zowel in het aanleren van naaivaardigheid als in het aanleren van een juiste werkhouding en arbeidsvaardigheden. De volledige overname van de werkpost door modelabel Hul le Kes biedt daarnaast nog meer mogelijkheden voor uitbreiding van de werkzaamheden en doorgroeimogelijkheden voor de assistent-medewerkers.

Starten als zorgondernemer?We beantwoorden graag al je vragen